Service

Rigger Service

Gør din båd sejlklar med min rigger service

Uden det korrekte rigger arbejde, vedligehold samt service vil din båd på mange måder ikke fungere optimalt. Det er her, at jeg som professionel og erfaren rigger hjælper dig med at få gjort din båd sæsonklar, så du igen kan komme sikkert ud på vandet.

Med en service aftale hos mig kan du få netop det ekstraudstyr, din båds rig står og mangler for virkelig at blive drømmebåden. Skal din båd være i topform og fuldstændig klar, tilbyder jeg at udføre et sæsontjek, hvor masten sættes perfekt, riggen spændes til m.m. Jeg giver en kvalificeret vurdering af udstyret ombord samt vejledning og råd om hvilket udstyr, der på sigt vil gavne båd og besætning.

Naturligvis vil jeg altid tilbyde en testsejltur, så vi er sikre på, at alt er som det skal være.

Lad mig gøre din båd sejlklar

Hvad end du mangler service eller rådgivning, så kontakt mig på tlf.nr. 20 42 60 25, så vi sammen kan finde din båds fulde potentiale frem.

Kompromisløs Rigger Service

Som professionel rigger, passioneret sejler og med en dyb stolthed for faget går jeg ikke på kompromis med kvalitet.

Min vision er at give mine kunder 100% tilfredshed gennem tillid og den bedste service i hele forløbet. Hos mig vil din sejlbåd altid modtage rigger service af højeste kvalitet.

Priser på Rigger Service

Jeg sigter altid efter at udføre kvalitetsorienteret rigger service, som er skræddersyet til den enkelte sejler. Hvor længe en specifik serviceaftale eller sæsonklargøring hos mig vil tage og koste vil afhænge af forskellige faktorer, heriblandt bådtype, størrelse og stand.

Hvis du gerne vil høre mere eller have et tilbud på at få udført service på din sejlbåd, så kontakt mig på tel.nr. 20426025 og lad os få en snak om, hvordan vi på bedste vis gør din båd sejlklar.